Rreth Nesh

AKIN LABORATOR

RRETH NESH

Akın Laboratory Instruments u themelua fillimisht në 1998 në Stamboll, Turqi si një distributor dhe ofrues i shërbimeve mjeksore kryesisht ne fushen Laboratorike. Kompania hyri në tregun Shqipetar ne vitin 2016 për të ofruar produkte me cilësi të lartë, shërbime më te mira te mundshëme per pacientin duke siguruar edhe nje çmim të drejtë për konsumatorët. Në vitet e fundit edhe ne ditet sotme, Akın Laboratory ka treguar angazhimin e tij për t’u bërë partner i preferuar për klientët edhe pacientet ne rajon sidomos ne rajonin e Shqiperise.

NE OFROJME

  • Protokollet me te avancuara ne fushen e mjekesise laboratorike
  • Metodat me te fundit ne diagnostiken e specializuar
  • Partnership me Laboratore kerkimor shkencor ne Turqi ne Fushen e Gjenetikes dhe Biologjise Molekulare

AKIN LAB

PAISJE ME QERA

Nëse doni të modernizoni praktiken tuaj ekzistuese të kujdesit shëndetësor me paisje laboratorike prenium ose nëse keni nevojë për kapital për të filluar një praktikë, Akin Laboratory Instrument mund tju vijë në ndihmë. Një emër serioz në industrinë e paisjeve laboratorike

Akin Laboratory Instruments ofron financim për të gjitha llojet e paisjeve laboratorike mjekësore.

⭐ Eleminimi i shqetësimeve të mirëmbajtjes

⭐ Ulja e kostos së paisjeve që nuk përdorni shpesh

⭐ Përmirsoni kujdesin më të mirë të pacientit

⭐ Shmangni paisjet e vjetëruara

Copyright © 2020 – All right reserved. Design and Advertising +905323376219 DMCA.com Protection Status